??? Nerozumiem. Vy obedujete jedlo z konzervy?
A ako casto?
Teda, ja si dam, raz za cas chlieb / rozok s pastekou a aj to si hovorim, ze mi sibe.
Prosim odpovedzte, naozaj ma to zaujima.
Pherkard, neobedujeme konzervy, a ani ich nemáme toľko. Ale dotyčný možno áno, keď ich majú tak veľa.
Ale sú veci v konzerve napríklad rajcinovy pretlak, alebo strukoviny, keď chces rýchlo navariť. A keď nevieš čo čo je, tak nevieš čo budeš varit. A v konzerve môže byť aj jahody , ananás či iné ovocie.
Aha. Dakujem za odpoved.
Mna hned napadlo, ked som videl take velke konzervy a tak vela, ze v tom je fazula s parkom a pod. Lahodna to vec za socializmu. A ze to len zohreju a obeduju / veceraju. No asi sa na mne prejavuje napozeranost USA filmov :>D - tam tak dost casto "varia".
Ja mam rajciny radsej pasirovane - tetrapaku, zeleninu skor mrazenu a kupujem az ked potrebujem, takze z konzerv mame doma asi len 2-3 pasteky a tuniaka v stave.
Hm jednoznacne by som mu to dal zozrat. Postavit ho pred hajzlovinu co spravil. Ze to stalo prachy, ze niekto na to makal aj ked je to par korun, ale ide o princip. A pekne na kazdy den.
No čo už, asi má syn každý deň na obed prekvapenie.. aspoň ja by som to tak riešil.
Tiež mi to napadlo. :D Druhýkrát by to nespravil. Nevýhoda je, že prekvapenie na obed by sme mali aj my.
To isté som išla napísať :D
Čo bude na obed?
Vyžrebuj si.
??? Nerozumiem. Vy obedujete jedlo z konzervy?
A ako casto?
Teda, ja si dam, raz za cas chlieb / rozok s pastekou a aj to si hovorim, ze mi sibe.
Prosim odpovedzte, naozaj ma to zaujima.
Mozno nejedia jedlo z konzervy, ale ked mas v plane chilli con carne a otvoris konzervu so zavaranymi šampiňónmi, tak musis prekopat recept
Myslel som hriby namiesto kukuricky...
Pherkard, neobedujeme konzervy, a ani ich nemáme toľko. Ale dotyčný možno áno, keď ich majú tak veľa.
Ale sú veci v konzerve napríklad rajcinovy pretlak, alebo strukoviny, keď chces rýchlo navariť. A keď nevieš čo čo je, tak nevieš čo budeš varit. A v konzerve môže byť aj jahody , ananás či iné ovocie.
Asi tak.
Aha. Dakujem za odpoved.
Mna hned napadlo, ked som videl take velke konzervy a tak vela, ze v tom je fazula s parkom a pod. Lahodna to vec za socializmu. A ze to len zohreju a obeduju / veceraju. No asi sa na mne prejavuje napozeranost USA filmov :>D - tam tak dost casto "varia".
Ja mam rajciny radsej pasirovane - tetrapaku, zeleninu skor mrazenu a kupujem az ked potrebujem, takze z konzerv mame doma asi len 2-3 pasteky a tuniaka v stave.
Skončil by v jednej z tých konzerv.
drvene paradajky/omacka, cicer, kukurica, fazula... je toho celkom dost.
avsak cele kura ako v USandA nemame.... :P
Tak to nepoznáte Hotovky z plechovky. Tí majú také fajnoty, že by to uspelo aj na prvom rande.
VelkyNevykonny: Z Topoľčian? Odtiaľ by som nebrala ani zem do hrobu.
Hm jednoznacne by som mu to dal zozrat. Postavit ho pred hajzlovinu co spravil. Ze to stalo prachy, ze niekto na to makal aj ked je to par korun, ale ide o princip. A pekne na kazdy den.
https://www.mem...66353a35d1.jpeg